Loading...
Κατασκευή Ιστοσελίδων – Ψηφιακό Μαρκετινγκ – Θεσσαλονίκη2020-06-04T11:34:09+03:00

Σχετικά με μένα

Design, Develop, Marketing
Κατασκευή Ιστοσελίδων, Ψηφιακό Μαρκετινγκ

ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ.
«Αυτό που ονειρεύομαι είναι μια τέχνη της ισορροπίας, της καθαρότητας και της γαλήνης, που στερούνται ανησυχίας ή καταθλιπτικής υποκείμενης ύλης, μιας τέχνης που θα μπορούσε να είναι για όλους. Μια χαλαρωτική, ήρεμη επιρροή στο μυαλό »(Henri Matisse).
Θέλω το έργο μου να αντικατοπτρίζει ακριβώς αυτό.

Γεια σας, είμαι ο Χάρης.
Θεωρώ τον εαυτό μου καλλιτέχνη. Γιατί η τέχνη υπάρχει παντού. Η τέχνη είναι ζωή. Στον τομέα των Τεχνολογιών της Πληροφορικής και των Συστημάτων, μερικές φορές είναι δύσκολο να βρούμε την τέχνη. Δεν είναι αδύνατο, απλά δύσκολο.

Στο Πανεπιστήμιο σπούδασα Επιστήμη των Υπολογιστών και Οικονομικά, και οι Μεταπτυχιακές σπουδές μου ήταν στα Συστήματα Βάσεων Δεδομένων. Εργάζομαι στον τομέα της Πληροφορικής και των Πληροφοριακών Συστημάτων από το 2000. Γνωρίζω τους υπολογιστές. Τους καταλαβαίνω. Έχω εργαστεί με τα συστήματα προγραμματισμού πόρων των επιχειρήσεων, τις βάσεις δεδομένων, το hardware, τους servers. Γι αυτό λοιπόν, είμαι βέβαιος ότι μπορώ να καλύψω οποιαδήποτε ανάγκη σας.

Ωστόσο, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, αυτό που με συναρπάζει είναι όταν αναλαμβάνω να επικοινωνήσω τις ιδέες σας στους άλλους. Αυτός είναι ο λόγος που αγαπώ το Web Design. Ενθουσιάζομαι όταν βλέπω όμορφες φωτογραφίες και καλά σχέδια, όταν βλέπω τη δυνατότητα να μεταδώσω το όραμά σας σε άλλους.

Είμαι πιστοποιημένος από το Google Academy for Ads και τον Δεκέμβριο του 2018 ολοκλήρωσα το Δίπλωμα στο Ψηφιακό Μάρκετινγκ & τα Κοινωνικά Δίκτυα. Είναι ένας τομέας στον οποίο έχω δώσει μεγάλη έμφαση, καθώς θέλω να παρέχω περισσότερες, καλύτερες και πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε σας.

Παίζω, γράφω και παράγω μουσική, ασχολούμαι με το θέατρο, τη φωτογραφία και τα video projects.

Γιατί να συνεργαστούμε

WEB • MARKETING • SOCIAL MEDIA • BRANDING • UX/UI
 • Γιατί τα sites μου είναι πλήρως responsive ώστε το περιεχόμενό σας να φαίνεται καλό σε οποιοδήποτε μέγεθος οθόνης

 • Για τα όμορφα γραφικά που θα σας δώσουν την ευκαιρία να παρουσιάσετε το περιεχόμενό σας καλύτερα

 • Γιατί παρέχω εξαιρετική υποστήριξη. Γιατί φροντίζω για τον ιστότοπό σας όσο και εσείς.

 • Γιατί παρέχω ευέλικτες υπηρεσίες φιλοξενίας του ιστοχώρου σας

 • Γιατί μπορώ να επιμεληθώ την κατασκευή προσεγμένων διαφημίσεων για διαφημιστικές καμπάνιες στο Internet και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

 • Γιατι μπορώ να αναλάβω τη μελέτη και υλοποίηση της διαφημιστικής σας καμπάνιας στο Internet και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

 • Γιατί έχω την υποστήριξη μιας εξαιρετικής ομάδας ανθρώπων που μπορούν να με συμπληρώσουν και να παρέχουμε ένα εκτεταμένο εύρος υπηρεσιών σε σας

WEB DESIGN
MARKETING & SOCIAL MEDIA
BRANDING
UI / UX

Πρόσφατες δουλειές

WEB • BRANDING • UX/UI
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ

Τεχνολογίες

Ως νέα επιχειρηματίας εμπιστεύτηκα τον Χάρη γιατί μου έδωσε την ασφάλεια ότι οι υπηρεσίες που προσφέρει σε συνδυασμό με τη δημιουργικότητά του θα δώσει το κλειδί της επιτυχίας για την προώθηση της επιχείρησής μου στον ιστοχώρο. Εμπιστευτείτε του το όραμά σας για την παρουσία σας στο διαδίκτυο!

Λιζέττα Παλαντζιάν, synopsys.gr

Μια εταιρία που θα ταράξει τα νερα στον χωρο τις προβολής. Η τεχνολογία αλλα και η τεχνογνωσία που υπάρχει δεν θα αφήσουν κανέναν ανικανοποίητο και θα καλύψουν ολες τις ανάγκες σας για προβολή στο διαδικτύο αλλα και στα social media.

Νικόλαος Μπουκουβάλας, Physiotherapy.house

Ο Χάρης τα κάνει να μοιάζουν εύκολα, ενώ δεν είναι. Είναι ο γητευτής των υπολογιστών!

Νίκος Κατικαρίδης, Nikoskphotography.com

Artistic web design, clever solutions, truly reliable and always on time.

Nikolaos Katikarides, Vagabart.com

I am a very satisfied client of Charis and can recommend him without hesitation. His depth of knowledge, his application, work practice and work ethics are commendable. Always available to listen and bring forth practical solutions. His service is top notch and is not reflected in his pricing. Thank you very much Charis!

Tina Dave, Vagabart.com
ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ

Πρόσφατα άρθρα

ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΤΑΣΕΙΣ

Ας συνεργαστούμε

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ PROJECT ΣΑΣ

Το εύρος των δεξιοτήτων μας και η εξειδίκευσή μας ειναι στη διάθεσή σας, όλα προσαρμοσμένα στο να δημιουργήσουν αυτό το εντυπωσιακό αποτέλεσμα που θα σας ωθήσει στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας, θα ενισχύσει την παρουσία σας στο διαδίκτυο, θα σας οδηγήσει σε πωλήσεις, εξασφαλίζοντας παράλληλα ένα μοναδικό ταξίδι για κάθε επισκέπτη και πελάτη.

  Σχετικά με τη δουλειά μου

  Η δουλειά μου αντικατοπτρίζει τον χαρακτήρα μου και τις ιδέες μου. Κάθε έργο έχει προσωπικότητα και είναι μοναδικό. Κάθε συνεργασία είναι η αρχή μιας σχέσης.

  Πρόσφατα έργα

  Πρόσφατα άρθρα