NikosKPhotography.com

To Nikoskphotography.com μου έδωσε την ευκαιρία να μπω στο μυαλό ενός εξαιρετικού καλλιτέχνη, του Νίκου Κ.

Η Επικοινωνία είναι το κλείδί

Χρειαζόμουν ένα κομψό αλλά απλό σχεδιασμό που θα έδειχνε το έργο αυτού του σπουδαίου καλλιτέχνη, χωρίς την ακαταστασία που συνήθως συνοδεύει τέτοιες ιστοσελίδες. Μετά  την επιλογή του layout, το επόμενο κομμάτι ήταν να περάσουμε εξονυχιστικά  το έργο του καλλιτέχνη και μαζί να επιλέξουμε τι και πώς να εμφανίσουμε, αφού φέραμε όλη αυτή την δουλειά στην κατάλληλη μορφή. Το αποτέλεσμα είναι μια πολύ κομψή φωτογραφική ιστοσελίδα.

ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ

HTML/CSS Web Design &
Development

Graphic Design
Adobe Photoshop & Adobe Illustrator

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Presentation Website

COPYRIGHT

nikoskphotography.com

Περισσότερα Projects

WEB • BRANDING • UX/UI

Μια εταιρία που θα ταράξει τα νερα στον χωρο τις προβολής.Η τεχνολογία αλλα και η τεχνογνωσία που υπάρχει δεν θα αφήσουν κανέναν ανικανοποίητο και θα καλύψουν ολες τις ανάγκες σας για προβολή στο διαδικτύο αλλα και στα social media.

Νικόλαος Μπουκουβάλας - Physiotherapy.house

Ο Χάρης τα κάνει να μοιάζουν εύκολα, ενώ δεν είναι. Είναι ο γητευτής των υπολογιστών

Νικος Κατικαρίδης - Nikoskphotography.com - Vagabart.com
ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ

Ας συνεργαστούμε

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ PROJECT ΣΑΣ

Το εύρος των δεξιοτήτων μας και η εξειδίκευσή μας είναι στη διάθεσή σας, όλα προσαρμοσμένα στο να δημιουργήσουν αυτό το εντυπωσιακό αποτέλεσμα που θα σας ωθήσει στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας, θα ενισχύσει την παρουσία σας στο διαδίκτυο, θα σας οδηγήσει σε πωλήσεις, εξασφαλίζοντας παράλληλα ένα μοναδικό ταξίδι για κάθε επισκέπτη και πελάτη.