Physiotherapy.house

Το Physiotherapy.house ήταν ένα εξαιρετικό έργο.
Είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με έναν εκπληκτικό επαγγελματία και αληθινό θεραπευτή. Ο σκοπός του site είναι να ενημερώνει το κοινό για όλες τις δυνατότητες που προσφέρονται σε αυτό το σπίτι θεραπείας. Ο χώρος της φυσιοθεραπείας είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένος, όμως στην αφθονία των πληροφοριών η ουσία πολλές φορές χάνεται.

Η Επικοινωνία είναι το κλείδί

Ξεκινώντας από το μηδέν, το έργο αφορούσε, μελέτη της ιστοσελίδας, οράνωση όλων των αργασιών, φωτογράφίη και παρουσίαση όλων αυτών με καθαρό και αποτελεσματικό τρόπο. Θεωρώ ότι πρόκειται για συνεχή εργασία σε εξέλιξη, καθώς θέλουμε να ενσωματώσουμε ένα ζωντανό σύστημα κρατήσεων, όπου κάθε ασθενής θα μπορεί να κλείνει και να πληρώνει από την άνεση του σπιτιού του τις ημερομηνίες και τις ώρες που του ταιριάζουν – ανάλογα με τη διαθεσιμότητα  φυσικά – τα ραντεβού του.

ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ

HTML/CSS Web Design &
Development

Graphic Design
Adobe Photoshop & Adobe Illustrator

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Presentation Website

COPYRIGHT

physiotherapy.house

Περισσότερα Projects

WEB • BRANDING • UX/UI

Μια εταιρία που θα ταράξει τα νερα στον χωρο τις προβολής.Η τεχνολογία αλλα και η τεχνογνωσία που υπάρχει δεν θα αφήσουν κανέναν ανικανοποίητο και θα καλύψουν ολες τις ανάγκες σας για προβολή στο διαδικτύο αλλα και στα social media.

Νικόλαος Μπουκουβάλας - Physiotherapy.house

Ο Χάρης τα κάνει να μοιάζουν εύκολα, ενώ δεν είναι. Είναι ο γητευτής των υπολογιστών

Νικος Κατικαρίδης - Nikoskphotography.com - Vagabart.com
ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ

Ας συνεργαστούμε

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ PROJECT ΣΑΣ

Το εύρος των δεξιοτήτων μας και η εξειδίκευσή μας είναι στη διάθεσή σας, όλα προσαρμοσμένα στο να δημιουργήσουν αυτό το εντυπωσιακό αποτέλεσμα που θα σας ωθήσει στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας, θα ενισχύσει την παρουσία σας στο διαδίκτυο, θα σας οδηγήσει σε πωλήσεις, εξασφαλίζοντας παράλληλα ένα μοναδικό ταξίδι για κάθε επισκέπτη και πελάτη.